Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Сигнівка

google.com.ua

Вівторок, 28 грудня 2021, 15:31

Австрійська компанія купить майже три гектари у промзоні Сигнівка у Львові

Сигнівка

Львівська міська рада продасть майже три гектари землі у промзоні "Сигнівка" австрійській компанії, яка займається виробництвом пінополістиролу.

Сьогодні, 28 грудня, управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради провело аукціон у системі ProZorro на продаж земельної ділянки площею 2,7121 га у промисловій зоні "Сигнівка" у Львові на вул. Північна (ділянка 2-2).

Аукціон стартував 29 листопада, в ньому взяла участь лише одна компанія − ТОВ "Хірш Пороцелль", яка запропонувала 17 300 001 грн за ділянку. Наразі компанії повідомили про намір укласти договір. 

Зазначимо, цільове призначення земельної ділянки − для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Компанія Hirsch Porozel входить у Hirsch Servo Group із головним офісом в Австрії та 30 підприємствами в Європі. В Україні компанія має завод у місті Берегове та Черкасах. Компанія Hirsch Porozel займається виробництвом пінополістиролу.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Хірш Пороцелль" зареєстроване у 2017 році у місті Берегове Закарпатської області, основний вид діяльності − виробництво пластмас у первинних формах. Керівником є Андрій Лемех, а представником Вольфганг Дітріхштайнер. Засновник − австрійське ТОВ "Хірш Пороцелль ГМБХ".

Нагадаємо, торік Львівська міськрада продала на аукціоні за 169 млн грн чотири ділянки у промзоні "Сигнівка".

Львівська міськрада також виділить ділянки у промзоні "Сигнівка" для заводу з виробництва електромобілів.

Також у березні цього року депутати міськради зменшили площу земельної ділянки на вул. Північній у Залізничному районі Львова, яку пропонують виділити для індустріального парку "Сигнівка", з 18,2835 га до 15 га.

Додамо, у 2018 році міська рада затвердила програму розвитку промислових зон Львова, зокрема "Сигнівки". Загальна площа – близько 100 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.