Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назарій Бербека

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 10 січня 2022, 16:14

Бербека про Інтегровану концепцію розвитку Львова

Назарій Бербека

Назарій Бербека розповів про Інтегровану концепцію розвитку: Львів 2030.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

За словами депутата фракції Європейська Солідарність Львівської міської ради, фахівця з девелопменту, СЕО Львівської інвестиційної компанії Назарія Бербеки, у 2021 році депутати затвердили Інтегровану концепцію розвитку: Львів 2030.

"Інтегрована концепція розвитку включає у себе механізм управління різними сферами життя територіальної громади: економіка, культура, соціальна інфраструктура, транспорт, логістика, екологія тощо. Саме тому було важливо прийняти ІКР, аби наше місто отримало чіткий напрямок руху та ставало комфортнішим, екологічнішим, містом коротких відстаней та з модернізованою інфраструктурою.

Також ІКР як комплексна стратегія визначає промислові зони міста: їхнє розміщення, функціонал й призначення. Вона стане основою нового генплану Львова, адже наявний генеральний застарілий та потребує оновлення" – розповів Бербека.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.