Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Середа, 12 січня 2022, 13:12

У Львові через замінування евакуйовують учнів всіх шкіл міста (оновлено)

замінування

Анонім повідомив про замінування всіх шкіл Львова, поліцейські проводять евакуацію учнів та працівників.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 12 січня, близько 11.00 год до поліції надійшло повідомлення про те, що заміновані школи у Львові.

Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські розпочали обстежувати приміщення кожного навчального закладу та прилеглі території.

З усіх шкіл проводиться евакуація учнів та працівників, також поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення про замінування.

За словами керівниці управління освіти Лесі Васюти, як передає прес-служба Львівськох міськради, в цій ситуації усі навчальні заклади діють згідно з протоколом дій: батьків учнів молодшої школи обдзвонюють, а старшокласники продовжать сьогодні навчання в дистанційному режимі.

"Станом на сьогодні ще не всі заклади освіти вийшли на навчання – вчиться лише частина. Ми діємо за протоколом. Класні керівники обдзвонюють усіх батьків, дітей ми евакуюємо на вулицю, батьки приходять і забирають їх додому. Обстежуємо приміщення – на поверхах, всередині та ззовні – на наявність якихось невідомих предметів та вибухонебезпечних матеріалів. Будуть відповідні служби, вони обстежуватимуть заклади" – пояснила Леся Васюта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.