Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 13 січня 2022, 10:33

У школах Львова, які перевіряли через повідомлення про замінування, відновили навчання

школа у Львові

Станом на сьогодні 82 навчальні заклади міста повернулись до очного навчання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 січня, школи Львівської міської територіальної громади, після вчорашнього повідомлення про замінування, повернулось до навчального процесу.

Як наголосили в міськраді, загалом на території Львівської МТГ є 127 шкіл. Станом на сьогодн 82 навчальні заклади повернулись до очного навчання, 5 закладів освіти навчаються дистанційно, ще 40 шкіл перебувають на канікулах.

Зазначимо, вчора анонім повідомив про замінування всіх шкіл Львова. Поліцейські провели евакуацію учнів та працівників навчальних закладів, обстежили приміщення та прилеглі території шкіл, але речовин та вибухових пристроїв не виявили.

За цим фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.