Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП на вул. Під Голоском

city-adm.lviv.ua

Середа, 12 січня 2022, 15:32

На вулиці Під Голоском відкриють 15-й Центр надання адміністративних послуг

ЦНАП на вул. Під Голоском

Цього року у Львові відкриють новий Центр надання адміністративних послуг на вулиці Під Голоском. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Новий ЦНАП має площу 353,5 кв.м. Офіс на вулиці Під Голоском щодня зможе обслуговувати близько 250 відвідувачів.

«Ми хочемо, щоб послуги міської ради та інших підрозділів, які потрібні людям, були в пішій доступності для них – чи від офісу, чи від місця проживання. Зараз створюємо офіс для мікрорайону Під Голоском – це буде унікальний простір з великою площею. Цей офіс надаватиме більше 200 видів послуг, і кожного дня він зможе прийняти 250 відвідувачів» – проінформувала директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Перевагою ЦНАПу буде доступність для маломобільних людей. У ньому громадяни зможуть отримати усі адміністративні послуги, включаючи й паспортні сервіси. Також буде зона очікування та операційна зала. Окрім офісного приміщення, у новому ЦНАП передбачать простір для молоді.

Зазначимо, що загалом у Львівській МТГ зараз функціонує 14 центрів надання адміністративних послуг. Половину з них у місті, решта у приміських населених пунктах, зокрема у  смт. Рудне, с. Рясне-Руське, смт. Брюховичі, м. Дубляни, с. Зашків, м. Винники, с. Лисиничі.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.