Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Народний дім Брюхович

bryuhovychi.com

Четвер, 13 січня 2022, 10:20

Львівська міськрада шукає керівника Народному дому Брюхович

Народний дім Брюхович

Управління культури Львівської міської ради оголосило конкурс на вакантну посаду директора Народного дому Брюхович.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголосило конкурс на вакантну посаду директора комунальної установи "Народний дім смт Брюховичі".

Кваліфікаційними вимогами до кандидатів є:

- повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки    (спеціаліст або бакалавр);

- стаж роботи у сфері культури не менше 3 років;

- володіння державною мовою;

- володіння основними навичками роботи на персональному комп’ютері ;

- здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу культури.

Також додатковими критеріями є повна вища освіта за напрямом підготовки:  культурно-освітня робота, клубна справа; післядипломна освіта в галузі управління; знання чинного законодавства в галузі культури, охорони праці; основ трудового законодавства; нормативних актів, що регулюють культурно-освітню діяльність; знання сучасних методів господарювання та управління; досвід розроблення чи участі у реалізації інвестиційних та грантових проєктів; досвід роботи на керівних посадах в установах, програмах, проєктах у сфері культури; бездоганна ділова репутація.

Зазначимо, не може бути призначена на посаду керівника закладу культури  особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сім’ї керівника органу, що, відповідно до статутних документів, здійснює управління закладом культури, а саме центрального органу виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Для участі у конкурсному відборі необхідно подати наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить, прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посада), контактний номер телефону та адресу  електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

- відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- програму розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Документи приймаються від сьогодні, 12 січня, до 11 лютого (включно). Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надавати інші документи, які, на її думку, підтверджуються її професійні чи моральні якості. 

Перше засідання комісії з конкурсного відбору кандидатів на посаду директора Народного дому Брюховичів відбудеться 21 лютого. До її складу включаються три представники громадських організацій. Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають кандидатури до управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

Нагадаємо, у 2018 році в конкурсі на посаду директора Народного дому смт Брюховичі перемогла Наталія Барчишин. Управління культури уклало з нею контракт терміном на 5 років.

Додамо, тоді вона була єдиною претенденткою на посаду. До того Наталія Барчишин виконувала обов'язки директора установи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.