Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 17 січня 2022, 10:44

Петро Порошенко прилетів в Україну

Петро Порошенко

Підозрюваний у держаній зраді та сприянні терористичним організаціям п’ятий президент України Петро Порошенко прилетів до Києва.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 17 січня, близько 9 години ранку п’ятий президент України та лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко прилетів в аеропорт "Київ".

Як повідомив Петро Порошенко у своєму Телеграм-каналі, на митному контролі у нього забрали паспорт та не пропускали в Україну. За кілька хвилин Порошенку повернули його паспорт.

Об 11:00 год у Печерському районному суді Києва відбудеться засідання з обрання Порошенку запобіжного заходу. 

Зазначимо, у грудні 2021 року Державне бюро розслідувань оголосило Порошенку підозру у держзраді та сприянні терористичним організаціям. Порошенка та інших фігурантів підозрюють у тому, що вони за державні кошти купували в ОРДЛО вугілля.

Нагадаємо, Калинець, Косів та Кендзьор виступили проти можливого арешту Петра Порошенка та закликали українців протестувати проти політичних переслідувань.

Додамо,  головний редактор газети Ратуша Микола Савельєв констатував створення в Україні "тотальної репресивної системи" за роки президентства Володимира Зеленського.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.