Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 18 січня 2022, 13:42

Спільними зусиллями вдалося зберегти робочі місця у Дрогобичі – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Під час робочого візиту до Дрогобича нардеп Михайло Цимбалюк зустрівся з Тарасом Кучмою.

Днями, за дорученням лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко, під час робочого візиту до Дрогобича народний депутат Михайло Цимбалюк зустрівся з міським головою Тарасом Кучмою, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами Михайла Цимбалюка, раніше до голови партії ВО «Батьківщина» звернувся колектив працівників комунального підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради.

«Суть звернення – 22 грудня 2021 року сесією міськради прийнято ухвалу про ліквідацію медичної установи. Під час зустрічі з чиновниками мерії Дрогобича дійшли до консолідованого рішення – усі 76 висококваліфікованих медичних працівників не будуть звільнені», – зазначив очільник «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

Окрім того, під час зустрічі з Тарасом Кучмою нардеп від «Батьківщини» закцентував увагу на необхідності фінансування з обласного бюджету ансамблю «Верховина», а також обговорив хід домовленостей щодо фінансування ремонту дороги «Ступниця-Лішня».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.