Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обмежувачі руху в Стрию

stryi-rada.gov.ua

Вівторок, 18 січня 2022, 14:20

Мерія Стрия вирішила демонтувати обмежувачі руху, які встановили мешканці будинків

обмежувачі руху в Стрию

Комунальники розпочали демонтаж самовільно встановлених обмежувачів дорожнього руху у внутрішніх дворах будинків.

Про це повідомила Стрийська міська рада.

Комунальники Стрийської міськради розпочали демонтаж самовільно встановлених обмежувачів дорожнього руху у внутрішніх дворах міста, які перешкоджали заїзду транспорту. 

Таке рішення прийняла комісія з безпеки дорожнього руху Стрийської міської ради.

Як наголосили у міськраді, стрияни облаштували бетонні та металеві конструкції, оскільки не хотіли, щоб їхній двір був проїжджою частиною для сторонніх автомобілів, проте внаслідок цього до будинків не могли вчасно потрапити швидка допомога, працівники комунальних служб та рятувальники.

Шлагбауми вже прибрали на вулицях Добрівлянська, Млинарська та Яворницького, від блоків звільнили три двори на вулиці Січових Стрільців.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Ігора Пастущина, самовільно встановлювати перешкоди у дворах багатоповерхівок заборонено. Тому, щоб не ускладнювати роботу екстрених служб, всі обмежувачі руху будуть демонтовані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.