Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прибирання міста

Середа, 19 січня 2022, 12:00

Вчора понад 1300 двірників прибирали вулиці Львова від снігу

прибирання міста

За минулу добу 77 одиниць техніки та 1306 двірників прибирали вулиці Львова від снігових заметів.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Вчора, 18 січня, у Львові впродовж дня до прибирання вулиць від снігових опадів залучили 77 одиниць техніки та 1306 двірників. Натомість вночі на вулицях Львова працювало 27 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів та 15 тракторів.

Протиожеледними засобами у Львові посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста. За минулу добу для посипання доріг використали 403 куб. м піскосуміші та 116 куб. м солі. Зокрема, у нічний період використали 132 куб. м піскосуміші та 39 куб. м солі.

"Сьогодні впродовж дня снігоприбиральна техніка продовжуватиме працювати. До роботи залучені працівники ШРП та двірники, які посипатимуть хідники. Також просимо власників приватних закладів очищати територію біля своїх будівель" − повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова залучать 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної.

Нагадаємо, Франківська РА замовила прибирання вулиць за 19 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.