Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 21 січня 2022, 13:36

У Львові учнів старших класів перевели на дистанційне навчання

школа у Львові

З 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання через велику кількість хворих дітей.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 січня, міська комісія з ТЕБ і НС прийняла рішення на два тижні, починаючи з 24 січня, перевести старші класи шкіл Львова на дистанційне навчання та за можливості призупитити проведення масових заходів.

"Через ріст захворювання на Covid-19 серед дітей, з понеділка 5-11 класи переходять на дистанційне навчання. Це рішення також стосується усіх гуртків, позашкілля та музичних шкіл" – написав Андрій Садовий.

Також, за його словами, мерія просить організаторів масових заходів перенести свої події або забезпечити строге дотримання усіх карантинних вимог.

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони. А 20 січня у міськраді заявляли про велику кількість хворих учнів та коронавірус у 10% водіїв громадського транспорту Львова та 8% працівників сфери життєзабезпечення міста.

Школи Львівщини також переведуть на дистанційне навчання у випадку захворювання 50% учнів та персоналу закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.