Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

санний спорт

noc.lviv.ua

Неділя, 23 січня 2022, 11:00

Четверо львівських спортсменів візьмуть участь в Олімпіаді в Пекіні

санний спорт

Четверо спортсменів з Львівщини, члени збірної України з санного спорту візьмуть участь в олімпійських іграх в Пекіні. 

Таким  є рішення виконкому Національного олімпійського комітету України, який затвердив склад збірної України для участі у XXIV зимових Олімпійських іграх в Пекіні.

"У Пекіні змагатимуться Антон Дукач та Олена Стецків в одномісних санках та двомісний екіпаж Андрій Лисецький/Ігор Стахів" - йдеться сказано у повідомлені Львівського обласного відділення НОК. 

Найчисельніше у складі нашої збірної представлена Сумщина (8 спортсменів) і м. Київ (7). Львівщина, Тернопільщина, Закарпаття і Харківщина мають по 4 представники. Загалом же у складі збірної України, яка виступить на зимових Олімпійських іграх-2022, будуть спортсмени з 13 областей України та Києва, - повідомив НОК. 

Україну на олімпіаді в Пекіні представлять 45 спортсменів у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.