Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 24 січня 2022, 12:13

У Львові облаштували шість пунктів обігріву для безхатченків

Львів

Через різке похолодання у Львові відкрили шість пунктів обігріву для безхатченків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові облаштували 6 додаткових пунктів обігріву для потребуючих. Ці пункти функціонуватимуть у кожному районі міста з 23 до 25 січня.

Їх облаштували, оскільки синоптики прогнозують по місту Львову вночі від -10°С до -12°С, а наступної ночі – 13°С-18°С морозу.

"Синоптики прогнозують значне зниження температури повітря, зокрема й до мінус 12-18°С. Мусимо подбати про всіх, хто цього потребує, їм має бути тепло. Саме тому у Львові організували додаткових 6 пунктів обігріву – по одному у кожні районній адміністрації" – зазначив керівник департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Євген Бойко.

Нагадаємо, удо цього у місті функціонували два пункти обігріву у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а та у приміщенні благодійної організації "Регіональний центр соціальної адаптації" на вул. Личаківській, 56.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.