Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинки

Вівторок, 25 січня 2022, 17:15

Львів'яни здали на утилізацію понад 14 тонн ялинок

ялинки

За три дні на станцію компостування у місті надійшло 14,9 тонн використаних ялинок від львів'ян.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Впродовж 15, 22 та 23 січня на компостувальну станцію міста надійшло 14,9 тонн використаних ялинок від мешканців.

Як зазначили в управлінні з питань поводження з відходами міськради, зібраний лише за 3 дні обсяг ялинок перевищив увесь збір хвойних у 2021 році на 100 кг.

Зокрема, перевізники ТПВ зібрали з майданчиків ОСББ, ЖБК та приватних управлінських компаній 10,31 тонни ялинок, комунальні управлінські компанії – 3,2 тонни, ЛКП "Зелений Львів" доставив на компостування гілки з головної ялинки міста, вагою 1,32 тонни, а мешканці власноруч привезли 0,07 тонн ялинок.

Сьогодні триває збір на території приєднаних громад, 30 та 31 січня перевізники та районні адміністрації здійснюватимуть забір ялинок з прибудинкових контейнерних майданчиків, а 5 лютого – працюватимуть міські пункти прийому.

Зазначимо, у Львові використані ялинки щоденно можна здати на утилізацію за адресою: вул. Замарстинівська, 167а (ЛКП "Зелений Львів"). Також розібрані ялинки можна залишити біля контейнерів на сміттєвому майданчику будинку. В ніч з 29 на 30 січня їх вивезуть комунальні служби.

Додамо, минулоріч львів'яни здали на утилізацію майже 800 ялинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.