Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 25 січня 2022, 11:40

Цимбалюк про перший тиждень Ради у 2022 році

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про перший тиждень Верховної Ради у 2022 році.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«25 січня народні депутати України зберуться під куполом Верховної Ради України. Понад місяць обранці працювали в округах та комітетах, але на сесійні засідання не збиралися.

Навіть попри те, що насправді така необхідність була неодноразово – тим більше у парламентсько-президентській республіці.

Насамперед цього тижня парламент мав би дати свою оцінку можливій агресії щодо України з боку Російської Федерації і напрацювати реальний план того, аби унеможливити вторгнення агресора на територію нашої країни.

Окрім того, суспільство вимагає відповідей на питання – як держава допомагатиме підприємцям через захмарні ціни на газ.

Натомість у порядку денному сесії на цей тиждень реально необхідних країні законопроектів не знаходимо, практично усі мають популістичний характер.

До прикладу, в четвер Рада має намір розглянути пакет президентських Законопроектів, які стосують впровадження економічного паспорта. Ідея загалом цікава, але в такому вигляді, як пропонують на Банковій, вона несе загрозу загалом усій українській економіці» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.