Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

Середа, 26 січня 2022, 13:05

У Червоноградському районі можуть збудувати комплекс з виробництва моторних палив

будівництво

Іноземні інвестори планують збудувати у Червоноградському районі промисловий комплекс з виробництва моторних палив.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 25 січня, делегація інвесторів з Катару, Саудівської Аравії та Китайської Народної Республік презентували у Львівській облраді інвестиційний проєкт, який передбачає створення у Червоноградському районі промислового комплексу з виробництва синтетичного рідкого палива на основі сировини Львівсько-Волинського кам’яновугільного басейну вартістю близько 5 млрд дол.

За словами розробників, проєкт надасть можливість створити нові робочі місця та залучити інвестиції.

"Цей проєкт дасть змогу ревіталізувати індустріальний Червоноградський район та територію усього Львівсько-Волинського вугільного басейну, який потерпає від поступового закриття окремих гірничих підприємств. Пріоритетом обласної ради є створення робочих місць, а також впровадження заходів з енергоощадження та будівництво сучасних заводів" – зазначив заступник комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та ПЕКу Тарас Подвірний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.