Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бустерна доза

Середа, 26 січня 2022, 14:18

Понад шість тисяч львів’ян отримали бустерну дозу від Covid-19

бустерна доза

Станом на сьогодні 6362 мешканці міста отримали бустерну дозу вакцини від коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 26 квітня, 6362 мешканці Львова вакцинувалися бустерною дозою вакцини від коронавірусу.

«Впродовж останніх тижнів маємо значне збільшення динаміки захворюваності, особливо шириться штам коронавірусу «Омікрон». У нас є можливість проводити вакцинацію бустерною дозою. Людям, які отримали дві дози вакцини більше ніж 6-9 місяців тому, варто пройти ревакцинацію. Отримати бустерну дозу ми закликаємо тих осіб, яким більше 60 років, які мають хронічні захворювання, онкологію, ослаблену імунну систему. Саме ці категорії осіб переносять хворобу найважче» – наголосили у міськраді.

ВООЗ рекомендує вакцини Moderna та Pfizer для третього щеплення. 

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання.

З 26 січня у Львівській області посилили карантин: перевели школи на дистанційне навчання до 5 лютого, обмежили пасажирські перевезення і заборонили роботу розважальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.