Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

атракціон "Орбіта"

П'ятниця, 28 січня 2022, 11:27

Парк імені Богдана Хмельницького позбувся 36-річного атракціону

атракціон "Орбіта"

З балансу парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького списали старий атракціон "Орбіта". 

Сьогодні, 28 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" списати зі свого балансу непридатний для подальшого використання атракціон "Орбіта".

Первісна вартість атракціону "Орбіта", який ввели у експлуатацію у 1986 року, становить 54 497,65 гривень. Його демонтують та здадуть на металобрухт.

Як повідомив Суспільному директор ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" Олександр Молодий, на місці "Орбіти" наразі новий атракціон встановлювати не планують через брак фінансування.

Нагадаємо, починають із 2018 року, у Парку культури встановили чотири нові атракціони, натомість списали атракціон "Дзвіночок" та "Сюрприз": у березні 2019 року року парк замовив новий атракціон "Літаюча машина", у листопаді 2018 року з балансу парку списали "Сюрприз", у квітні 2019 року парк позбувся атракціону "Дзвіночок".

У 2016 році Варіанти зробили дроно- і фоторепортаж із "хоспісу роботів" – осіннього Парку культури, у якому доживають віку ретро-атракціони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.