Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 28 січня 2022, 12:32

На Китайській зведуть новий житловий комплекс із спортзалом та басейном

візуалізація

У районі вул. Китайської збудують багатосекційні 9-поверхові комплекси з оглядовими майданчиками на дахах будинків та спортзалом з басейном.

Сьогодні, 28 січня грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Олімпік ЛТД Плюс" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземними паркінгами, спортзалу з басейном та вбудованими паркінгами, трансформаторної підстанції та каналізаційної насосної станції на вул. Китайській, садово-городній кооператив "Над яром" у Львові з під’їзною дорогою з вул. Пасічної.

Новий житловий комплекс збудують на трьох земельних ділянках, загальною площею 0,3190 га, 0,3918 га та 0,3966 га, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із двох багатосекційних 9-поверхових будинків із огядовий майданчиком на дахах, 3-поверхового спортзалому з басейном та вбудованими паркінгами,  висотою від 5,2 метрів до 33,7 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 18,5%, площа будинків складатиме 2041,62 м².

Загальна кількість квартир у будинку – 77, а кількість паркомісь у паркінгах – 67. Площа мощення становитиме 5597,40 м², а озеленення – 3435 м². 

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, забудовник зобов'язався збудувати дорогу з вул. Пасічної до нового житлового комплексу, а також передати частину приміщень Львівській міській раді для соціальних функцій. Зокрема, йдеться про 200 м².

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельні ділянки, на яких зведуть житловий комплекс, належать до зони Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Олімпік ЛТД Плюс" зареєстроване у Львові з 1997 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є львів'яни Юрій Жук та Ніна Жук.

Вони також володіють низкою обслуговуючих екооперативів та фірм у Львові, зокрема: ТзОВ "Ремавтотранс", "Житлово-будівельний кооператив "Будальянс 1", "Житлово-будівельний кооператив "Будальянс 3", ТОВ "ТрактІнвестГруп".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.