Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Панський Книш"

google.com.ua

П'ятниця, 28 січня 2022, 13:12

Власнику ресторану, де відвідувачі інфікувалися сальмонельозом, повідомили про підозру

ресторан "Панський Книш"

Власнику ресторану в Куликові, де у липні минулого року відвідувачі інфікувалися сальмонельозом, повідомили про підозру.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Власнику ресторану, у якому відвідувачі інфікувались сальмонельозом, повідомили про підозру за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили поширення цих захворювань (ч. 1 ст. 325 КК України).

Як встановили правоохоронці, фігурант є фізичною особою підприємцем та надає послуги громадського харчування в закладі, який розташований у Львівському районі.

У липні минулого року він організував проведення бенкету, під час якого допустив грубі порушення санітарних правил та норм працівниками закладу харчування. Внаслідок цього 16 відвідувачів закладу було госпіталізовано в обласну інфекційну клінічну лікарню із діагнозом "Сальмонельоз".

Нагадаємо, торік у липні під час святкування у ресторані "Панський Книш", що у смт Куликів Львівського району отруїлися 24 особи. Медики діагностували у них гостру кишкову інфекцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.