Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 1 лютого 2022, 14:37

У Львові посилили карантин та заборонили роботу дитячих розважальних закладів

Львів

Відтепер для проведення масових заходів і роботи розважальних центрів необхідно мати Covid-сертифікат та негативний тест.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 1 лютого, міська комісія з ТЕБ і НС через різке збільшення кількості хворих на коронавірус вирішила повністю заборонити роботу дитячих розважальних закладів та посилила обмеження для розважальних центрів і  проведення масових заходів.

Зокрема, у місті дозволили роботу:

- закладів громадського харчування можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

- непродовольчих ринків за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі);

- продовольчих ринків за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники);

- спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі).

Натомість для того, щоб приймати відвідувачів в закладах розважальної діяльності та проводити масові заходи організаторам та відвідувачам потрібно мати не лише Covid-сертифікат про повну вакцинацію, але й негативний тест.

Нагадаємо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони: з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання.

А з 25 січня у області посилили карантин: перевели школи на дистанційне навчання, обмежили пасажирські перевезення і заборонили роботу розважальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.