Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 3 лютого 2022, 17:30

Цимбалюк: Президент створює шоу, а не вирішує проблеми армії

Михайло Цимбалюк

Визначати чисельність Збройних сил України – це компетенція парламенту, а не президента.

На цьому напередодні в коментарі для Еспресо наголосив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За його словами, спочатку це питання повинен проголосувати профільний комітет, а потім – сесійна зала.

«Чисельність Збройних сил України – не в компетенції Володимира Зеленського. Верховний головнокомандувач мав би більше дбати про те, чому такий високий некомплект – у деяких військах доходить до 10-11%. Чому не комплектується та штатна чисельність», – зазначив Цимбалюк.

Нардеп очікував, що президент змусить уряд внести зміни до бюджету і Верховна Рада проголосує за збільшення зарплати військовослужбовцям та виділить плюс 2,7 млрд грн. на фінансування територіальної оборони.

Михайло Цмбалюк також додав, що підписання указу в прямому ефірі перед депутатами Верховної Ради України яскраво характеризує команду президента, яка працювала раніше в шоубізнесі.

«Замість вирішувати реальні проблеми Збройних сил України, вони хочуть перетворити все на шоу й показуху», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.