Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 4 лютого 2022, 17:30

Громадськість проти ліквідації Фонду соцстрахування – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк заявив, що громадськість проти ліквідації Фонду соцстрахування і надання його функцій Пенсійному фонду України.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Нині у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів мав мав зустріч з представником «Спілки шахтарів-інвалідів праці Волині». Мета зустрічі – єдина. Не допустити голосування у сесійній залі проектів законів 3663 та 2743.

На думку представника Спілки, ці законопроекти шкодять інвалідам праці та потерпілим на виробництвах. І Юлія Тимошенко та команда ВО «Батьківщина» погоджуються з цим і не допустять їхнього прийняття.

Ці Законопроекти фактично руйнують фундаментальні засади загальнообов’язкового державного соціального страхування в Україні та не містять в собі нових принципів, норм та правил подальшого сталого функціонування системи, ґрунтуються на багатьох застарілих нормах, які втратили чинність, та відновлення яких потребує повністю змінювати або скасовувати низку Законів України та інших нормативно-правових актів; вони в запропонованій редакції не можуть розглядатися.

Спроба внесення «косметичних» змін до законопроекту №3663 не може призвести до досягнення мети його автора, оскільки для цього потрібно розробляти декілька нових законопроектів, якими має бути взагалі змінена система загальнообов’язкового державного соціального страхування в Україні, а нині діючі закони – мають втратити чинність» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.