Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військова частина

Понеділок, 7 лютого 2022, 11:21

Козицький перевірить стан організації та ведення військового обліку на Львівщині

військова частина

У Львівській ОДА затвердили стан військового обліку на території області та завдання на 2022 рік.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №68/0/5-22 від 2 лютого 2022 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити стан військового обліку на території Львівської області у 2021 році та завдання на 2022 рік.

"З метою якісної організації та ведення військового обліку на території Львівської області у 2022 році затвердити аналіз стану організації та ведення військового обліку на території Львівської області у 2021 році, затвердити склад обласної комісії з перевірки стану організації та ведення військового обліку на території Львівської області, графік проведення перевірок, заходи щодо організації та покращення стану військового обліку на території Львівської області у 2022 році" – йдеться у розпорядженні.

Очолив комісію з перевірки стану організації та ведення військового обліку очолив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Нагадаємо, раніше Максим Козицький затвердив методичні вказівки з підготовки мешканців Львівщини до дій у надзвичайних ситуаціях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.