Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець

Четвер, 3 лютого 2022, 14:08

Канівець нагороджуватиме стрийчан відзнаками за захист міста від прибульців

Олег Канівець

Міський голова Стрия Олег Канівець вручатиме стрийчанам нові відзнаки Стрийської міської ради. 

Про це йдеться в рішенні "Про затвердження Положення про запровадження відзнак міського голови та Стрийської міської ради у новій редакції", яке ухвалив виконкомом 27 січня.
 
До переліку відзнак виконком включив нагрудні знаки міського голови: "За заслуги м. Стрий", "Захисник України м. Стрий", "За честь та мужність м. Стрий", – йдеться у рішенні.

 

Додатково, під час отриманні відповідної відзнаки міський голова нагороджуватиме громадян почесною грамотою чи дипломом, а також подарунком – пам'ятним наручним годинником від міського голови м. Стрий.
 
До відзнак Стрийської міської ради віднесли нагрудний знак "Почесний громадянин м.Стрий", книгу Пошани Стрийської міської ради, а також почесну грамоту Стрийської міської ради.
 
Усі відзнаки встановлюватимуть рішенням сесії Стрийської міської ради.
 
Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.