Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

одяг

ФБ Львівська митниця

Понеділок, 7 лютого 2022, 14:35

У Краківці чоловік намагався ввезти в Україну одяг на майже 500 тисяч гривень без сплати мита

одяг

54-річний чоловік намагався провезти з Польщі понад 160 одиниць нового одягу вартістю 470 тис. грн без оподаткування митними платежами.

Про це повідомила пресслужба Львівської митниці.

Вчора, 6 лютого, ввечері 54-річний мешканець Чернівецької області намагався провезти з Польщі через пункт пропуску "Краківець-Корчова" понад 160 одиниць нового одягу вартістю понад 470 тисяч гривень.

Для проходження митного контролю водій автомобілю Volkswagen Transporter обрав "зелений коридор". Однак під час митного контролю виникли підозри про можливе переміщення товарів, які підлягають декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

Автомобіль скерували в місце поглибленого огляду товарів та транспортних засобів, де митники спільно з прикордонниками виявили прихований від контролю одяг у багажному відділенні. Водій пояснив, що цей товар передав його знайомий і попросив перевезти через кордон.

Водій автомобіля порушив порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, переміщуючи товари в обсягах, які перевищують неоподатковувану норму.

За фактом перевезення одягу склали протокол за статтею 471 Митного кодексу України (порушення порядку проходження митного контролю у зонах спрощеного митного контролю). Товари розмістили на складі митниці, невдовзі справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.