Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 7 лютого 2022, 16:37

У Львові вимагають скасувати премії для працівників міськради

Львівська міськрада

Львів'яни підтримали петицію з проханням скасувати 200-400% премії для працівників Львівської міськради.  

Ще 9 грудня 2021 року на порталі е-петицій у Львові Юлія Найчук зареєструвала петицію з вимогою скасувати 200-400% премії для працівників Львівської міськради, та закладений преміальний бюджет, що становить близько 260 млн грн.

"Скасувати 200%-400% премії для працівників Львівської міськради, та закладений преміальний бюджет на 2021 рік близько 260 млн грн, що становить більше третини усього фонду оплати праці, скерувати ці "незайві" кошти у сфери, де необхідне фінансування, або зберегти на балансі міста для подальшого цільового використання у теперішній час ескалацій військових конфліктів на сході України та пандемії" − йдеться у петиції.

Станом на сьогодні, 7 лютого, петиція набрала 508 підписів з необхідних 500, відтак міськрада, згідно з порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Нагадаємо, Варіанти писали про грудневі зарплати та надбавки Андрія Садового та членів виконкому Львівської міськради у статті "Грудневі гроші Садового (21)".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.