Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 8 лютого 2022, 10:15

16 чиновників Львівської міськради отримали бустерну дозу вакцини від Covid-19

Львівська міськрада

З понад 1700 посадових осіб структурних підрозділів Львівської міськради 16 осіб отримали бустерну дозу вакцини від коронавірусу.

Про це повідомив виконавчий комітет Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

Станом на вчора, 7 лютого, 1614 посадових осіб структурних підрозділів Львівської міської ради отримали дві дози вакцини від Covid-19, з них 16 осіб отримали бустерну дозу вакцини.

Також 63 посадовці Львівської міськради отримали одну дозу вакцини від коронавірусу, а 65 осіб мають протипоказання до вакцинації та надали медичний висновок, виданий закладом охорони здоров'я.

Зазначимо, всього у структурних підрозділах Львівської міськради фактично працює 1742 посадові особи. Серед них немає працівників, які підлягають відстороненню від роботи в органах місцевого самоврядування через відмову від обов'язкової вакцинації проти Covid-19.

Нагадаємо, з 20 січня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягають всі працівники лікарень, комунальних закладів та посадовці.

Додамо, з 9 грудня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягають працівники закладів соцзахисту, Укрпошти та Укрзалізниці. А З 8 листопада в Україні відстороняють від роботи невакцинованих від Covid-19 працівників освіти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.