Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 8 лютого 2022, 10:40

У Львові викрили канал контрабанди наркотиків з Євросоюзу

наркотики

Українці організували ввезення наркотиків з країн ЄС через пости Галицької митниці.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили та припинили масштабний канал контрабанди наркотичних засобів та прекурсорів з країн Євросоюзу до України через Галицьку митницю.

Згідно із розслідуванням, група осіб, до якої входили мешканці різних областей України, організували ввезення наркотиків з країн ЄС до України через митні пости Галицької митниці. Для цього вони використовували міжнародний сервіс одного з поштових операторів в Україні, а в документах на відправлення вказували недостовірні дані щодо його вмісту.

"Наприкінці січня 2022 року на митному пункті пропуску Львів-Поштовий, виявлено та оглянуто посилку, яка слідувала з Республіки Польща в Київську область та в якій знаходились понад півтисячі таблеток з вмістом трамадолу.

В ході проведення обшуку в квартирі одного з фігурантів виявлено та вилучено більше 10 тисяч таблеток, серед яких медичні препарати: Subutex, Fentanilo, MST Continus із вмістом психотропних речовин та наркотичний засіб екстазі, загальною вагою близько 200 г. Вартість вилучених наркотичних засобів та прекурсорів на чорному ринку складає близько 1 мільйона гривень" – наголосили у прокуратурі.

Зловмисника затримали, йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також проводяться заходи щодо встановлення усіх причетних до злочинів осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.