Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування у Львові

Середа, 9 лютого 2022, 10:00

У Львові через повідомлення про замінування не працюватиме частина шкіл

замінування у Львові

Анонім "замінував" всі школи, торгові центри та дитячі садочки Львова, тому частина навчальних закладів Львова сьогодні працюватиме дистанційно.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 8 лютого, близько 18:35 год, на електронну на електронну адресу СБУ надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл, торгових центрів та дитячих садків Львова – близько 340 будівель.

Станом на 07:00 год 9 лютого правоохоронці перевірили 65 шкіл, 152 дитячі садочки та 12 торгових центрів – вибухонебезпечних предметів не виявили. Роботи з обстеження решти будівель все ще тривають.

Як наголосили в міському управлінні освіти, вчора про замінування було повідомлено керівників всіх навчальних закладів, тому ті школи і садочки, які вже перевірили, сьогодні можуть виходити на навчання. Навчальні заклади, які правоохоронці ще не оглянули, не працюватимуть.

Нагадаємо, 27 січня до поліції також надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Львова, як і 21 січня та 12 січня. Тоді всіх учнів та викладачів евакуювали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.