Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 9 лютого 2022, 11:03

Майже 150 працівників медзакладів Львова мають протипоказання до вакцинації від Covid-19

медичний заклад у Львові

138 працівників Львівських комунальних медзакладів мають протипоказання до вакцинації від коронавірусу та надали відповідний медичний висновок.

Про це повідомило управління охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У Львівських комунальних закладах охорони здоров'я 138 працівників мають протипоказання до вакцинації від Covid-19 та надали відповідний висновок, виданий закладом охорони здоров'я, зокрема:

- КНП Львівське ТМО 1 − 11 осіб;

- КНП Львівське ТМО 2 − 51 особа;

- КНП Львівське ТМО 3 − 47 осіб;

- КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" − 2 особи;

- КНП "2-а міська поліклініка м.Львова" − 1 особа;

- КНП "4-а міська поліклініка м.Львова" − 9 осіб;

- КНП "5-а міська клінічна поліклініка м. Львова − 7 осіб;

- КНП "6-а міська поліклініка м.Львова" − 3 особи;

- КНП "Стоматологічна поліклініка №4" − 4 особи;

- Госпрозрахункова стоматологічна поліклініка м. Львова − 1 особа;

- Львівська міська косметологічна лікарня − 2 особи.

Зазначимо, 9 527 працівників комунальних медзакладів Львова вакцинувалися проти Covid-19, з них 591 особа отримала одну дозу вакцини, 8 936 осіб − дві дози вакцини, а 160 осіб − бустерну дозу вакцини.

Натомість 21 працівника Львівських комунальних закладів охорони здоров'я відсторонили від роботи через відсутність вакцинації від Covid-19: КНП Львівське ТМО 1 − 9 осіб, КНП Львівське ТМО 2 − 2 особи; КНП Львівське ТМО 3 − 3 особи; КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" − 2 особи; КНП "6-а міська поліклініка м.Львова" − 1 особа; КНП "Стоматологічна поліклініка № 1" − 3 особи; Госпрозрахункова стоматологічна поліклініка м. Львова − 1 особа. 

Нагадаємо, у Львівській області відсторонили 150 невакцинованих проти Covid-19 працівників комунальних закладів охорони здоров'я, з них 15 лікарів.

Зазначимо, з 20 січня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягають всі працівники лікарень, комунальних закладів та посадовці.

Додамо, з 9 грудня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягають працівники закладів соцзахисту, Укрпошти та Укрзалізниці. А З 8 листопада в Україні відстороняють від роботи невакцинованих від Covid-19 працівників освіти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.