Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Середа, 9 лютого 2022, 17:13

В Україні на пробне ЗНО-2022 зареєструвались більше 155 тисяч абітурієнтів

ВНЗ Львова

Найбільше вступників, які здаватимуть пробне ЗНО, замовили тестування з української мови та літератури.  

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Станом на 8 лютого для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яке відбудеться 19 та 26 березня 2022 року, зареєструвалися 155 735 осіб, які замовили 232 625 тестів.

Найбільше обрали тестувань з української мови і літератури (82 317), математики (51 684), англійської мови (34 632).

До 10 березня в кабінетах учасників пробного ЗНО буде розміщено запрошення з інформацією про час і місце проходження пробного тестування.

Цьогоріч пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з інших предметів – 26 березня.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" у такі терміни:

- 19-21 березня з української мови, української мови і літератури;

- 26-28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Нагадаємо, реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні тривала до 22 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.