Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Снопківський парк

Четвер, 10 лютого 2022, 10:46

Директора однієї із фірм Львова судитимуть за будівництво на території Снопківського парку

Снопківський парк

Прокуратура подала до суду на директора одного із підприємств за самовільне зайняття землі й будівництво у Снопківському парку.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Галицької окружної прокуратури Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо 51-річного директора одного із львівських підприємств.

Його звинувачують у самовільному зайнятті земельної ділянки особливо цінних земель та самовільного будівництва будівель.

"У жовтні минулого року фігурант, достовірно знаючи, що у підприємства, директором якого він є, відсутні будь-які дозвільні документи на право власності, користування або оренду земельної ділянки, незаконно самовільно зайняв частину земельної ділянки, розташованої на території "Снопківського парку" у місті Львові.

Після чого, із залученням осіб, які не були обізнані в його злочинних намірах, та будівельної техніки, розпочав будівництво на вказаній ділянці капітального фундаменту розміром 9,20 м на 14,7 м" – пояснили у прокуратурі.

Нагадаємо, у жовтні минулого року поліція виявила на території Снопківського парку самовільне будівництво: викопану траншею, частково заповнену бетоном, спецавтомобіль-бетонозмішувач та водія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.