Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

прибирання міста

Середа, 22 червня 2022, 16:57

На прибирання вулиць Сихова цьогоріч виділили понад п'ять мільйонів гривень

прибирання міста

Сихівська РА замовила прибирання 126 вулиць району за 5,5 мільйона гривень у фірми головного інженера компанії "Онур".

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на послуги з механізованого зимового прибирання вулично-шляхової мережі Сихівського району, які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував ще 11 січня 2022 року, участь у ньому взяли ТзОВ "Родер плюс" та ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району", які запропонували прибирати вулиці Сихова за 5 499 900 грн і 5 500 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Родер плюс", а очікувана вартість послуг становила 5 850 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, підрядник за допомогою техніки має прибирати 126 вулиць району з моменту укладення договору й до кінця 2022 року.

Сюди входять:

- послуги з механізованого прибирання проїжджої частини від снігу спеціалізованою машиною – трактором (в робочі дні, у нічні години, у вихідні дні);

- послуги з механізованого розсипання протиожеледного матеріалу спеціалізованою машиною (в робочі дні, у нічні години, у вихідні дні);

-  послуги з навантаження протиожеледних матеріалів навантажувачами типу екскаватор (в робочі дні, у нічні години, у вихідні дні);

- послуги екскаватора-навантажувача (в робочі дні, у нічні години, у вихідні дні);

- послуги снігоочищувача (в робочі дні, у нічні години, у вихідні дні).

Також переможець тендеру має забезпечити необхідну кількість персоналу та техніки в залежності від погодних умов.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Родер плюс" зареєстроване з 2017 року у Львові, займається будівництвом доріг і автострад. Власником фірми є львів'янин Олександр Добоні, якому також належить й ТзОВ "Родер" – створене у 2017 році за тією ж адресою та з однаковоим видом діяльності. Також він працював головним інженером підрядної компанії "Онур".

Нагадаємо, раніше Сихівська РА замовила піскосуміш за 1,3 млн грн у львівської фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.