Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кафе у Львові

Четвер, 10 лютого 2022, 14:55

Садовий шукає ресторан для організації бенкетів і фуршетів

кафе у Львові

Адміністрація міського голови Львова витратить 150 тисяч на харчування у ресторанах і кафе Львова.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги з організації харчування, які переможець тендеру має надавати міськраді до 31 грудня 2022 року. 

Аукціон стартує 14 лютого, а початкова вартість закупівлі становить 150 000, грн.

Як вказано у закупівлі, мерія замовила 12 послуг із організації харчування орієнтовно на 375 осіб в рамках забезпечення харчування учасників загальноміських подій у 2022 році в закладах громадського харчування (кафе, ресторан).

Як наголосили у міськраді, кафе чи ресторан має знаходитиме у центрі Львова, мати клас "люкс" або "вищий", вміщати 50 і більше осіб (для організації харчування у форматі бенкету або фуршету).

Крім цього, закладі громадського харчування має бути оснащений сучасним обладнанням, меблями та посудом, мати кондиціонери або централізовану систему клімат-контролю, гардеробну, а обслуговуючий персонал та кухарі повинні мати спеціальну освіту та досвід роботи.

Основними вимогами до харчування є якість, також запропоновані страви та напої мають відповідати позиціям діючого на момент проведення заходу меню закладу.

Фінансуватиметься закупівля з міського бюджету Львова.

Зазанчимо, цьогоріч на проведення загальноміських заходів та іміджевих фестивалів у місті виділили 7,1 млн грн.

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.