Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Червоноград

П'ятниця, 11 лютого 2022, 10:43

Підрядник привласнив більше мільйона гривень під час реконструкції моста у Червонограді

Червоноград

Керівник одного з львівських підприємств привласнив 1,5 мільйонів гривень, виділених на реконструкцію моста через Західний Буг.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Слідчі СБУ викрили керівника одного з львівських підприємств, який привласнив 1,5 млн грн, виділених на реконструкцію підвісного моста у Червонограді.

За даними слідства, у 2019 році міська рада Червоногада підписала угоду на майже 7 млн грн з львівським підприємством-переможцем тендеру на реконструкцію підвісного моста через річку Західний Буг.

"З метою заволодіння коштами, посадовець упродовж року умисно вносив неправдиві відомості до актів приймання робіт щодо вартості та обсягів виконаних робіт. Це дозволило йому привласнити майже 1,5 млн грн. Оскільки, підприємство не виконувало взятих на себе зобов’язань, замовник призупинив перерахунок решти коштів" – наголосили у СБУ.

Наразі керівнику фірми повідомили про підозру за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) та за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Триває слідство для виявлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до оборудки, осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.