Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 14 лютого 2022, 11:29

Законопроєкти Батьківщини до сесійної зали не потрапляють – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Чимало законопроєктів щодо покращення життя українців не потрапляють у сесійну залу через нестачу політичної волі у «слуг народу».

Про це напередодні у прямому ефірі каналу «Україна24» заявив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами політика, у Верховній Раді України й серед народних депутатів, і серед працівників апарату зараз дійсно багато хворих на коронавірус.

«Тому ці півтора тижня ми працюємо у режимі засідань в комітетах. Так, за цей час відбулося вже три засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Однак, прикро констатувати, що ті проєкти законів, які пропонує «Батьківщина» та інші опозиційні фракції, до сесійної зали не потрапляють», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Натомість, як зазначив нардеп, законодавчі ініціативи щодо другого рівня пенсійної реформи, оподаткування тих, хто працює з дому, «слуги» підтримують чи не одноголосно

Політик підкреслив, що керівництву парламенту не вистачає політичної волі, аби виносити на розгляд питання, які можуть об’єднати сесійну залу.

«Наразі «монобільшість» у Раді вже й не така «моно». У них існують проблеми з пошуком голосів на певні принципові для них законопроєкти. Є законодавчі ініціативи, які можуть об’єднати сесійну залу, але керівництво парламенту через брак політичної волі цього не робить», – пояснив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.