Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 14 лютого 2022, 12:31

У Львові готуються до надзвичайної ситуації

Львів

У місті розробляють заходи на випадок надзвичайної ситуації через військову загрозу з боку Росії.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 14 лютого, міська комісія з ТЕБ і НС прийняла низку рішень щодо забезпечення безперебійної життєдіяльності Львові на випадок надзвичайної ситуації через військову загрозу з боку Росії. 

"Вода. Ми розглядаємо різні можливості автономної подачі води мешканцям львівської громади на випадок повної зупинки роботи водопровідної мережі.

Медицина. Керівники медзакладів отримали завдання збільшити об’єм банку крові і забезпечити її необхідну кількість. Також це стосується медикаментів, медичних засобів та продуктів харчування. У одній із наших лікарень буде облаштовано підземну операційну та палату стаціонарного лікування хворих.

Електроенергія. Важливо забезпечити альтернативні джерела живлення для функціонування стратегічних підприємств міста.

Комунікація та оповіщення. На випадок, якщо традиційні засоби зв’язку будуть відключеними або відсутня електроенергія. Місто повинне забезпечити альтернативні шляхи комунікації із населенням" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні США відкликали своїх держслужбовців із Києва до Львова. А станом на ранок у аеропорті "Львів" всі авіарейси виконують за графіком, жодна із авіакомпаній не планує закривати повітряний простір з Україною через загрозу нового вторгнення Росії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.