Садовий збільшив чисельність управління освіти Львова за рахунок управління спорту

понеділок, 27 травня 2024 р. о 12:42

У міськраді збільшили чисельність управління освіти та департаменту "Адміністрація міського голови", внаслідок посад в 4 інших підрозділах.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №192 від 22 травня 2024 року.

Андрій Садовий розпорядився з 27 травня цього року збільшити чисельність управління освіти міськради та департаменту "Адміністрація міського голови" через службову необхідність та для забезпечення виконання покладених на них функцій і завдань.

Згідно із документом, чисельність управління освіти збільшили на 4 одиниці – всього в управлінні працюватимуть 47 осіб, а департамент "Адміністрація міського голови" – на 3 одиниці. Тут створили 63 штатні посади.

Натомість скоротили чисельність таких управлінь міськради:

- Офіс з управління персоналом – на 2 одиниці;

- управління спорту та молодіжної політики – на 2 одиниці;

- департамент "Секретаріат ради" – на 2 одиниці;

- Шевченківська районна адміністрація – на 1 одиницю.

Гранична кількість працівників Львівської міськради не змінилася.

Додамо, з 1 квітня скоротили 150 працівників Львівської міської ради, а також ліквідували три департаменти: міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг.

Мітки: структура міської ради, новини львова, структура виконавчих органів, штат Львівської міської ради, розпорядження міського голови

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024