Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 14 лютого 2022, 15:15

Мешканець Нового Роздолу реалізовував наркотики у себе вдома

затримання

У Новому Роздолі затримали 50-річного чоловіка, який реалізовував наркотики у себе вдома.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

50-річний мешканець Нового Роздолу неодноразово реалізовував наркозалежним особам наркотичний засіб "бупренорфін" за місцем свого проживання.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скерували на експертне дослідження. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.