Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ізраїль

Понеділок, 14 лютого 2022, 16:05

Посольство Ізраїлю планує відкрити дипломатичне представництво у Львові

Ізраїль

Посольство Ізраїлю в Україні планує розпочати надання консульських послуг у Львові.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Посольство планує почати надавати консульські послуги у Львові. Наразі посольство у Києві працює у звичайному режимі", – поінформували у диппредставництві на запит агенції.

Водночас у посольстві Ізраїлю не уточнили, коли планується розпочати надання консульських послуг у Львові і чи залежить це від потенційної загрози вторгнення Росії в Україну.

Як повідомили ізраїльскі ЗМІ, міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід під час перемовин із першим заступником міністра закордонних справ України Еміне Джапаровою, яка перебуває з візитом в Ізраїлі, домовився про те, що у разі початку воєнного конфлікту між Україною та Росією ізраїльське посольство буде перенесене з Києва до Львова.

Нагадаємо, сьогодні США відкликали своїх держслужбовців із Києва до Львова. Токі ж рішення раніше прийняли посольства Канади та Австрії, а Міністерство закордонних справ Польщі рекомендувало скасувати необов'язкові поїздки в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.