Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 14 лютого 2022, 17:18

Медзаклади Львівщини мають тримісячний запас медикаментів − Козицький

Максим Козицький

Наразі у медичних закладах області є тримісячний запас медикаментів, матеріалів та крові.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький сьогодні, 14 січня, під час брифінгу за підсумками розширеної наради з питань тероборони.

Наразі у медичних закладах Львівської області наявний тримісячний запас медикаментів, матеріалів та крові. Також опрацьовується питання щодо максимального запасу медикаментів у лікарнях.

За словами Максима Козицького, наразі посилюється охорона об'єктів критичної інфраструктури, а спецслужби готові брати ситуацію в області під свій контроль.

"Ми сьогодні провели нараду по територіальній обороні. В цей час треба працювати разом, і показати, що Львівщина єдина. Піднімалися питання щодо проведення позачергової сесії. Я думаю, що ми знайшли спільну позицію з керівником обласної ради, яку ми завжди демонструємо, що ми справді рухаємося разом, з міською владою, з керівником територіальної оборони щодо проведення президії обласної ради і проведення позачергової сесії. Розглянули потреби щодо додаткового фінансування підрозділів територіальної оборони і я думаю, що розгортання буде відбуватися відповідно до умов" − повідомив Максим Козицький.

Нагадаємо, наразі у семи районах Львівщини триває процес підписання контрактів для вступу до лав сил територіальної оборони.

Додамо, територіальну оборону Львівської області очолив підполковник Валерій Курко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.