Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

Понеділок, 14 лютого 2022, 17:14

Посадовця Львівської залізниці підозрюють у розтраті на близько півмільйона гривень

Львівська залізниця

Посадовець АТ "Львівської залізниці" підозрюється у зловживанні службовим становищем через включення в акт  виконаних робіт виконання аналогічних послуг на додаткових півмільйона гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Львівській області.

Посадовця, що відповідав за закупівлю послуг в іноземної компанії звинувачують у розтраті майна регіональної філії "Львівська залізниця" АТ "Українська залізниця" на суму 445 тис. грн.

"За даними слідства, підозрюваний, будучи головою робочої групи з питань організації закупівель товарів, робіт та послуг виробничого структурного підрозділу, уклав від імені АТ "Українська залізниця" договір про ремонт та модернізацію колійних машин з однією з іноземних суб’єктів господарювання.  При цьому, фігурант включив до нього частину робіт, які повторюються та є аналогічними з технічної точки зору. Надалі, службовець підписав акти приймання-здачі робіт по закупівлі послуг з ремонту та модернізації колійних машин", – йдеться у повідомленні.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення  його від займаної посади. Встановлюються інші причетні особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.