Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Вівторок, 15 лютого 2022, 13:56

У декількох школах Львова та чотирьох міст Львівщини продовжили дистанційне навчання

школа на Львівщині

Для учнів 21 школи області продовжили дистанційне навчання.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Станом 14 лютого із 1150 загальних середніх шкіл Львівщини в 21 школі триває дистанційне навчання.

За даними департаменту освіти і науки Львівської ОДА, продовжили дистанційне навчання 5-11 класи шкіл у Львові, Червонограді, Стрию, Дрогобичі, де були зафіксовані найвищі показники захворюваності на коронавірус серед дітей.

Онлайн-навчання запровадили у школах, де хворіють на Covid-19 або перебувають на самоізоляції більш як 50% школярів та персоналу навчального закладу.

"Так, у 9 школах Львівського району надалі понад 50% учасників навчального процесу (педагоги, інші працівники, учні) перебувають на самоізоляції або хворіють. У 12 школах міста Козьова Стрийського району діти навчаються дистанційно через погодні умови, оскільки місто розташоване у гірській місцевості. Показники захворюваності аналізуємо кожного дня і наприкінці цього тижня переглянемо рішення щодо онлайн-навчання у школах" – зазначив директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Нагадаємо, через складну ситуацію із коронавірусом з 27 січня учнів всіх шкіл області на два тижні перевели на дистанційне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.