Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 15 лютого 2022, 13:38

Україна має повернутися до Будапештського меморандуму – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Президент країни-агресора підвищує ставки, аби спонукати українську владу піти на реалізацію Мінських угод.

Президент країни-агресора підвищує ставки, аби за допомогою міжнародної спільноти спонукати українську владу піти на реалізацію Мінських угод, які підписав Петро Порошенко з проросійськими бойовиками та Володимиром Путіном.

Про це напередодні в ефірі телеканалу «Еспресо» повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами політика, президент Російської Федерації розуміє, що в разі наступу буде серйозний опір, адже українська армія вже не та, що була у 2014 році.

«Нарешті міжнародна спільнота на справах усвідомила, що «глибоке занепокоєння» – це вчорашній підхід. Ми вдячні, що нарешті нам постачають зброю. Також те, що США посилили Румунію та Польщу особовим складом – це добре, але для європейської безпеки, не для української. Тому ми маємо чітко зрозуміти, що крім українця, ніхто нашу землю не боронитиме», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Народний депутат України зазначив, що нині, як ніколи, має стати зрозумілим – Нормандський формат вичерпав себе, це – глухий кут.

«Саме час, аби США, як одні з підписантів гарантів безпеки України поверталися до консультацій, як вказано в Будапештському меморандумі», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.