Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тероборона

Вівторок, 15 лютого 2022, 17:20

Львівська облрада виділить п'ять мільйонів на тероборону Львівщини

тероборона

Львівська обласна рада виділить 5 млн грн на першочергові потреби для Сил територіальної оборони Львівщини.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Завтра, 16 лютого, депутати Львівської обласної ради на позачерговій сесії розглянуть проєкт рішення про внесення змін до Комплексної програми "Безпечна Львівщина", якими пропонується першочергово виділити п'ять мільйонів гривень для потреб Сил територіальної оборони Львівщини.

Також депутати розглянуть питання про передачу приміщень в користування органам територіальної оборони Львівської області. Планується передати органам тероборони в оренду без проведення аукціону приміщення одного з корпусів колишньої Немирівської лікарні.

Зазначимо, комісія з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради підготувала та сьогодні схвалила проєкт рішення про виділення 5 млн грн для потреб Сил територіальної оборони Львівщини комісія за поданням 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони в рамках обласної програми "Безпечна Львівщина".

Нагадаємо, завтра депутати Львівської облради на позачерговій сесії заслухають інформацію керівників силових структур про стан готовності територіальної оборони.

Додамо, вчора на брифінгу голова Львівської облради Ірина Гримак зазначила, що щодо фінансування тероборони йдеться про приблизно 18 мільйонів гривень в ініціативі від керівника обласної тероборони, а Львівська облдержадміністрація пропонує 5 мільйонів гривень на фінансування, тож щодо цього питання тривали консультації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.