Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

СБУ

Середа, 16 лютого 2022, 11:32

Інспектора патрульної поліції у Дрогобичі викрили на хабарництві

хабар

Патрульний вимагав 10 тисяч гривень у перевізників за безперешкодне транспортування лісу.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Працівники Служби безпеки України викрили на хабарі у 10 тисяч гривень інспектора патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Зловмисник організував механізм систематичного вимагання і отримання хабарів із перевізників ліспродукції. У 10 тис грн оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, на якій він здійснював контроль" – наголосили у СБУ.

Правоохоронці затримали хабарника після передачі йому чергової частини хабара, йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.