Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Середа, 16 лютого 2022, 12:00

У СБУ Львівщини готуються до напливу провокаторів

львівська поліція

СБУ закликала львів'ян повідомляти про підозрілих російськомовних осіб поліцію та СБУ.

Сьогодні, 16 лютого, під час сесії Львівської обласної ради начальник Штабу Антитерористичного центру при управлінні СБУ у Львівській області Руслан Бішко, відповідаючи на запитання депутата від фракції Батьківщина Назарія Сумала,  закликав львів'ян повідомляти про підозрілих осіб поліцію та СБУ.

Зокрема, Сумало заявив, що СБУ направила листи до підприємств та організацій Львова, що до міста направляється велика кількість російськомовних осіб для влаштування провокацій.

"СБУ володіє інформацією про приїзд сюди великої кількості російськомовних молодих чоловіків, так званих "тітушок", і, відповідно, ви розумієте, ситуацію, певним чином реагуєте" – наголосив Назарій Сумало.

Натомість Бішко відповів, що станом на сьогодні "ситуація у області є контрольованою" та закликав львів'ян повідомляти про підозрілих осіб поліцію та СБУ.

"Станом на сьогодні ситуація у області є контрольованою. Якщо є інформація у наших громадян, що якісь певні особи ведуть себе підозріло або з порушенням чинного законодавства, то, звичайно, є загальнодоступний телефон чергового управління Служби Безпеки, є телефони поліції, в нас налагоджений цілодобовий взаємий обмін інформацією. Ми в кожному випадку будемо реагувати належним чином" – наголосив Руслан Бішко.

Нагадаємо, сьогодні Львівська обласна рада планує виділити кошти на першочергові потреби для Сил територіальної оборони Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.