Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 22 лютого 2022, 15:27

Львів візьме участь у конкурсі молодіжної столиці Європи-2025

Львів

Львівська міськрада подала заявку на участь Львова в конкурсі на звання Молодіжної столиці Європи 2025 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада подала заявку на конкурс "Молодіжна столиця Європи 2025", який проводиться Європейським молодіжним форумом у Брюсселі. Лозунгом заявки обрали – Molo!

"Програма буде реалізовуватись на трьох рівнях, а саме – індивідуума, котрий розвиває себе, згодом формує середовище, і використовує можливості для взаємодії з владою (individual – youth environments – city), а акценти заявки розставляємо на таких темах: економічні можливості молоді; ментальне і фізичне здоров’я; освіта, наука і технології; безпека; соціальний активізм; інформаційні та комунікаційні технології та креативні індустрії" – йдеться у повідомленні.

Проміжні результати першого етапу оголосять 7 квітня.

Зазначимо, у червні 2020 року виконком Львівської міськради погодив участь Львова у конкурсі на звання Молодіжної столиці Європи 2024 року. У 2021 році Львів боровся у фіналі за звання Молодіжної столиці Європи 2024 у Брюсселі, пройшовши всі етапи конкурсу, проте не отримав нагороду.

Молодіжна столиця Європи – титул, присуджений Європейським молодіжним форумом, призначений для розширення можливостей молоді, активізації участі молоді та зміцнення європейської ідентичності.

Додамо, в квітні 2019 року у місті створили "Львівський міський молодіжний центр", який займався підготовкою для подання заявки на конкурс "Молодіжна столиця Європи 2022".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.