Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

територіальна оборона

Вівторок, 22 лютого 2022, 16:25

Козицький промотуватиме територіальну оборону Львівщини за сто тисяч

територіальна оборона

Львівська ОДА замовила за 98 тисяч гривень промоційні відеоролики про Сили територіальної оборони Львівщини.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації оголосив закупівлю у системі ProZorro на створення двох відеороликів спрямованих на промоцію Сил територіальної оборони Збройних Сил України, які дислокується на Львівщині, які переможець тендеру має виготовити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 23 лютого, а вартість закупівлі становить 98 000 грн.

 

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має виготовити, поширити у соцмережах та активно рекламувати два відеоролики з графічними ефектами, які б були спрямовані на інформування мешканців області про діяльність Сил територіальної оборони ЗСУ, що дислокуються на Львівщині.

Основні вимоги до відеороликів:

- загальна тривалість: 120 секунд;

-  тема відеороликів: висвітлення діяльності Сил територіальної оборони Збройних Сил України, які дислокується на Львівщині;

- сценарій;

- музичне аранжування;

- кольорокорекція.

Переможець тендеру повинен мати досвід створення відеороликів, які набули суспільного резонансу у соціальних мережах.

Нагадаємо, з 1 січня 2022 року в Україні набув чинності закон про основи національного спротиву, складовою якого є територіальна оборона, рух опору та підготовка українців до національного спротиву. З бюджету Львівщини виділили 5 млн грн для потреб Сил територіальної оборони Львівщини.

На території області розташовуватимуться сім батальйонів тероборони, а у випадку воєнного стану у Львові створять восьмий підрозділ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.